RİZE İKİZDERE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞI ÖĞRETMENLERLE BULUŞMA..

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞI ÖĞRETMENLERLE BULUŞMA..

İl Müdürümüz KOÇAK'ın katılımıyla 2019-2020 eğitim öğretim yılı başlarken  ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizle buluştuk.

Kültür merkezinde yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürü, okullarda görev yapan idareci ve öğretmenlerimiz katıldı. Toplantıda Milli Eğitim Bakanımızın "Kapılar kilitli değildir, yeter ki kapıları bir kere iteleyelim." sözüne vurgu yapan Müdürümüz KOÇAK, "Eğitim bir ekip işidir. Eğitim adına yapılacak tüm çalışmaları bu bilinçle altyapısını oluşturarak başlattığımızda büyük dalgalar oluşturabiliriz. Bu konuda ben başta olmak üzere her ilçe Milli Eğitim Müdürümüzle rahatça iletişime geçebileceğinizi bilmenizi isterim." dedi. Kendini geliştiren bir öğretmenin okul dışı öğrenme ortamlarını etkili kullanacağını belirten Müdürümüz KOÇAK, yarışma, gezi-gözlem gibi etkinliklere bu yıl aktif katılım beklediğini söyledi. TÜBİTAK projelerine bilinçli başvurular yapabilmek adına proje eğitimlerinin verildiğini ve bu yıl çok daha kabul gören projelerimizin olacağına inandığını söyleyen Müdürümüz KOÇAK, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile işbirliği yapılarak alanda lisansüstü eğitimlerin desteklenmesinin sağlanacağını belirtti. Toplantıda güncel ölçme değerlendirme yöntemlerinin öğrenilmesi, destekleme ve yetiştirme kurslarının verimliliği, eğitim öğretim faaliyetleri içinde öğrencilere kazandırılacak temel alışkanlıklar üzerine konuşan Müdürümüz KOÇAK, başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem GÜNDÜZ'de yaptığı sunumda ilçedeki eğitim öğretim uygulamaları ve 2023 Eğitim Vizyonu  ile ilgili bilgiler verdi. Öğretmenlerin soruları cevaplandı ve karşılıklı değerlendirmeler yapıldı. Beklentileri anlattı. Eğitim öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni etti.

 

04-09-201904-09-201904-09-2019

İkizdere Kaymakamlık Binası Kat 4 İKİZDERE / RİZE - 0 (464) 416 11 67

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.